Név:
E-Mail:

29 hozzászólás, 2 oldalon.

Dénes Diána2013.08.23 10:59:28

Kedves Bea és Feri!

Nagyon szépen köszönjük a munkátokat, mind a fényképek mind a videó is szuper lett. Köszönjük szépen, és bátran ajánlunk mindenkinek aki fényképészt és videóst keres!

Dénes János& Dénes Diána


Czeglédi István2012.09.04 22:31:31

Kedves Bea és Feri!

Nagyon szépen köszönjük a fotókat és a videókat nagyon szépek lettek mindenkinek nagyon tetszett.
Ez tényleg egy profi munka.

Köszönjük:Czeglédiné Nyíri Éva és Czeglédi István


Brumár Beatrix2012.05.06 20:06:14

Kedves Bea és Feri!

Köszönet azért a felejthetetlen élményért, amit a gyermekem ballagására összeállítottatok a képeikből! A hozzá adott zene is hatást gyakorolt nem csak az 1 szem gyerekem számára hanem a családom többi tagjára is! Emlékezetes nap volt minden téren! Köszönettel: Bea


Hőgyes Richárd2012.04.02 20:02:52

Kedves Bea és Feri!

Nagyon szépen köszönjük a videót és a fotókat!Csodálatosak lettek,gyönyörű munka,valóban örök,szép emlék marad!

Köszönettel:

Hőgyes-Madarász Zsófi és Hőgyes Ricsi


Brumár Beatrix2011.10.28 14:43:24

Kedves Bea és Feri!

A nővérem számára készített kerek évfordulós születésnapi kép összeállítás, és a zenei aláfestés fantasztikus élményt és meglepetést okozott az ünnepeltnek, ! A hatás nem maradt el!!!! Köszönet érte! Brumár Beatrix


Dr. Kaszai Balázs2011.08.09 17:43:01

Kedves Feri, Bea, és Laci!

Nagyon szépen köszönjük a videót és a képeket, profi munka. Külön köszönjük, hogy a parkban készített képeknél a beállítottakon túl néhány spontán kép is készült, amin utólag nagyon jókat nevettünk. Az egész családnak nagyon tetszettek.

Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a munkátokat.

Üdvözlettel:
Dr. Kaszainé Gálik Tamara és Dr. Kaszai Balázs


Balassáék2011.07.03 15:32:12

Kedves Feri!

Nagyon szépen köszönjük a képeket, csodálatosak. Fantasztikus látni, a család és a barátok is lenyűgözve nézték őket, és jó érzés átadni egy darabot abból amit mi élhettünk át azon a napon. Nagyon köszönjük, hogy ehhez ilyen szakértelemmel nyújtottál segítséget.Csakis ajánlani tudjuk mindenkinek a továbbiakban. Kívánunk további sikereket.

Üdvözlettel: Nóri&András


Lengyelék2011.06.13 09:55:34

Kedves Bea és Feri!Nagyon szépen köszönjük a gyönyörű videót és azt a sok csodálatos képet, amit készítettetek életünk legszebb napján!Mindenki le volt nyűgözve, tényleg kiválóan sikerültek!

Csak ajánlani tudunk Titeket, és meg is tesszük!Még egyszer mindent köszönünk, és további sok sikert a munkátokhoz!Üdv.: Gabriella, és Viktor


Anita2011.05.27 20:35:49

Köszönjük az óvodai videózást, fotózást!

Jó egészséget nektek :)


Mikuláék2010.10.11 20:28:02

Kedves Feri és Bea!

Köszönjük a szép fotókat és a még szebb videót! Örömmel néztük vissza esküvőnk pillanatait. És aki eddig látta a felvételeket mind le volt nyűgözve!!

Köszönjük még egyszer a közreműködéseteket!

Móni és Ricsi


Kaszaiék2010.09.03 19:44:53

Kedves Bea és Feri!

Köszönjük szépen a csodálatok felvételeket amiket készítettetek, mind a videó mind pedig a fényképek lenyűgöztek Bennünket és Családunk tagjait is.Ha tehetjük csak ajánlani fogunk Benneteket mindenkinek.Még egyszer nagyon hálásak vagyunk Nektek.

Jó egészséget kíván a Kaszai és a Benyovszki család!


Petner Edit2010.08.28 15:36:34

Kedves Bea és Feri! Nagyon szépen köszönjük egy a csodás videót és fényképeket amit készítettetek kislányunk keresztelőjén, igazi profi munka. Még egyszer köszönjük, biztos hogy nyugodt szívvel ajánlak titeket bárkinek.

További jó munkát kívánunk Nektek!

Renáta, Edit, Laci és Berni baba


Szigetiék2010.07.20 17:03:54

Kedves Bea és Feri!Nagyon szépen köszönjük, hogy életünk egyik nagy napját ilyen emlékezetessé tettétek. A képek és a videó fantasztikus lett, a családunk - és persze mi sem - azóta sem tud betelni vele. Hálásak vagyunk a kedvességetekért, türelmetekért.További sok sikert kívánunk munkátokba!Köszönjük szépen!Karolina és Zoli


Halászék2010.07.11 20:11:40

Kedves Bea és Feri!A legjobb döntést hoztuk amikor titeket választottunk a Mi Nagy Napunk megörökítéséhez!Hálásak vagyunk a profizmusotokért,kedvességetekért, és türelmetekért!A képek gyönyörűek lettek,a film nagyon szép és megható!(még ha az idő próbált is közbeszólni) Tiszta szívvel merünk ajánlani benneteket másoknak!

Kívánunk további sok sikert a munkátokban,és csak ilyen elégedett párokat,mint amilyenek mi vagyunk!

Még egyszer:NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÜNK MINDENT!

Anikó és Norbi


Kalaposék2010.07.09 21:47:02

Kedves Bea és Feri!

Ezúton szeretnénk megköszönni a munkátokat,amit életünk egyik legfontosabb napján végeztetek! Nektek köszönhetően egy életre szóló emlék marad.
Nagyon köszönjük a kedvességetek és profizmusotokat ami kicsit oldotta a nap nehézségeit.
Mindenkinek csak ajánlani tudunk titeket!

További sok sikert kívánunk!

Bea és Gyuri


Szilbereisz Ádám2010.06.12 18:44:11

Kedves Bea és Feri!

Szívből szeretnénk megköszönni az odaadó lelkiismeretes munkátokat! A képek és a videó is nagyszerűen sikerültek, öröm nézni, nem tudunk betelni vele.:)

Nem tudjuk elégszer megköszönni! Örök hála munkátokért, nyugodt szívvel tudunk ajánlani benneteket mindenkinek.

Köszönettel: Évi és Ádám


Sonkoly-Soós Éva2009.12.14 22:23:49

Kedves Bea és Feri!Ezúton szeretnénk megköszönni, hogy ilyen fantasztikus videót készítettetek az esküvőnkről!

Mindenkinek nagyon tetszett, aki csak látta!

Már legalább 10 másolatot kellett készítenem.A fotók szuperek, még mindig nem tudtuk rendesen végignézni őket, annyira sok lett!Nagyon szépen köszönünk mindent még egyszer!

Mindenkinek csak ajánlani tudunk benneteket!Puszi: Évi&Feri


H-S Andi2009.11.07 18:40:58

Kedves Bea és Feri!Nagyon-nagyon tetszik nekünk és az egész családnak a munkátok, csak ajánlani tudunk benneteket! Köszönjük, hogy ilyen maradandó emléket adtatok nekünk.

Andi és Laci


Kardos Évi2009.11.01 20:09:00

Kedves Bea és Feri!

Köszönjük szépen a munkátokat, mind a fotók, mind a videó nagyon jól sikerült!!! :)
Különösen tetszett a videón lévő zenei aláfestés, valamint a videó legvégén lévő válogatás a fotókból!
Szerintem összességében minden nagyon szuperül sikerült, és ti is nagyon aranyosak voltatok velünk!
Köszönjük szépen! Remélem a tesóm esküvőjén majd még találkozunk!!!

Puszi:Évi&Béla


Petróczky Mihály2009.09.18 09:30:27

Kedves Beáta és Feri!Már napok óta fogalmazzuk, hogy mit is írjunk nektek ide a vendégkönyvetekbe...

Ez nem annak köszönhető, hogy nincs semmi mondanivalónk, csupán nehéz szavakba önteni azt, ami megfoghatatlanul boldogító.

Tényleg nem tudunk semmi mást írni, minthogy mindent nagyon köszönünk. A munkátok, mind a képek, mind a videók gyönyörűek lettek. Olyan minőséget kaptunk, mint amilyenre számítottunk, és ennél nagyszerűbbre nem is lehetett volna elkésziteni. A videó láttán újra a saját lakodalmunkban érezhettük magunkat, és átélhettük minden egyes pillanatát. A képek láttán az animációkkal a háttérben egyszerűen a hideg futkosott a hátunkon magától a gyönyörtől. (Ez persze nem annak köszönhető, hogy mi voltunk a képeken:-)) Nem is szeretnénk tovább ragozni azt, amit még bőven lehetne, de szavakkal leírhatatlan, magáért beszél.

Egyszerűen csak annyit szerettünk volna írni, hogy hálásak vagyunk, mert egy olyan tökéletes munkát adtatok, amit bárkinek meg merünk mutatni, és egy örök életre szól, persze hibátlan minőségben.

Mi cserébe csupán csak annyit tudunk tenni, hogy hálásak vagyunk, a legjobbakat kívánjuk, és mindenkinek titeket ajánlunk.TEHÁT KEDVES HÁZASULÁS ELŐTT ÁLLÓ KICSIK ÉS NAGYOK, FIATALOK ÉS ÖREGEK VÁLASSZÁTOK A TOKÁR VIDEÓT, MERT NÁLUK NINCS JOBB!!!Puszi: Szilvi és Misi29 hozzászólás, 2 oldalon.